středa 15. srpna 2012

OLYMPIJSKÉ HRY RIO DE JANEIRO 2016


Tak nám sem dorazila olympijská vlajka a je tu veselo a to i z toho důvodu, že se kvůli olympiádě (a mistroství světa 2014) musí stěhovat (jsou již vystěhovaní) lidé z míst kde proběhne výstavba projektů připravených pro tyto dvě události.... ale pojdme zase do naší vesnice na naší farmu :-)
  Dneska ráno jsem narazil na Seznama, kterej měl plnou mordu jehliček z nějakého zatím pro mě neznámého zvířete. Nenašel jsem co by tady mohlo bejt z bodlinama,  ale bylo to pěkný tak jsem Seznama vyfotil páč mi hned bezostychu vlezl na sedačku.

A tak proběhla operace za pomoci místního chlapíka, muselo to bolet páč Seznam se cukal, ale asi po 5té vyndané bodlině, kterou měl někdy zapíchnutou i 3cm , se začal chovat statečněji :-) trvalo to něco přes hodinu a podařilo se je vyndat všecky, ty první byli pro Seznama nejhorší a vždycky na nás vylítl a měl tendenci kousnout ale nekousl nikdy pak si to rozmyslel. 

 Včera večer jsem smejčil jednu stěnu, kde byla zvedlá omítka a tak jsem jí dnes seškrabal a nátáhnul znova, co chci ale říct, že pod střechou této stěny bylo několik docela velkejch pavouků a kousek od okna do kuchyně, podle toho co jsem viděl, tak tam byl jeden křižák a několik pavoučků celých černých(nechlupatých, alespon se tak tvářili) a se žlutým proužkem na těle. Tady je fotka jednoho pavoučka, kterej tam byl taky.




 A lidi tu bydlí a otvíraj okno a pavoučci jsou metr od okna, no dobrá tedy je to tu normální... tak čemu se divit, že ano.....

A další práce :-), dneska jsem se probudil a říkal jsem si že dnes chci prostě další práci a přišlo následující, mám nabídku na to udělat tu web pro jednoho maníka, kterej má svůj web na blogu a navíc za to platí ještě dašímu chlapíkovi co mu to jako spravuje. Prostě chlapík je úplně mimo a já jako učitel, kterej je o 3lekce před ním jsem ho ohromil a tak se ptám, kolik lekcí pře de mnou je ten jeho součastnej bloger a kolik mu za to solí. Jsou to extrémy, ale jdu do toho páč každej brl dobrej :-)

V pátek nebo sobotu se nám tu ztratilo kolo a N. řádila jak protržená a podívejte se dneska se nám kolo objevilo a dovezl ho asi 10letej černoušek, tak že jsem měl určitě pravdu v tom, že mladej ho někde nechal a zapíral a zapíral :-), pravda vyšla najevo a jsem rád, důvěra u N. mi stoupla.
 
kvalitní česká klika z klikárny M&T do celého světa

nick Vyližte Siprdel = Jan Stern


107 komentářů:

  1. Prvni zvire me napadl Urzon, ale kdyz sem googlil, tak ten by tam zit nemel, i kdyz kdo vi, co se skryva v Bra. pralese. Minuly tyden sem videl dokument, ze udajne v Bra. pralese zije lenochod vetsi nez clovek a napada lidi :) V minulosti tam takovy lenochodove opravdu zili a podle jisteho profesora je mozne, ze par jedincu jim podobnym mohlo v pralese prezit dodnes. Tak proc by tam nemohl byt Urzon ze :) Kazdopadne se tam mas na co tesit jeste :)

    OdpovědětVymazat
  2. Čus,ty baboky sis mohl odpustit.To vidět na vlastní oči,tak mě vezou do Bohnic.Mám hrůzu i ze sekáčů,natož z těhle.Jediný co znám,že střílí bodliny je dikobraz nebo ježura.První ale je v Austrálii a ten druhý nevím kde všude.Už si byl na těch kšeftech s malováním? Nějak se mi to vytratilo.Takže příště prosím foto hezčí fauny.Měj se

    OdpovědětVymazat
  3. Anonymní já jsem včera taky trochu googlil a bylo mi to na prd páč jsem nic nenašel co by znělo jako bodlináč z brazílie. Ale 100% to bylo zvíře a né trny, jednu bodlinu mám schovanou. Možná ale, když se to stalo Seznamovi, že by nebylo od věci místo googlení seznamovat :-). Každopádně seznam je hrdina. Takovýho lenochoda potkat nechci :-)a já vždycky myslel že jsou lenochodi roztomilý jako ten z Doby ledový :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Suram : nevezou tě do bohnic, pokud máš strach z pavouků, který ti v 99% nic neudělají tak se občas podívej sem na tu stránku a třeba ti to pomůže se té fobie zbavit :-)
    Dikobraze jsem měl na mysli jako první, ale při googlování jsem zjistil, že jsem asi ustřelil a portugalsky jsem se nezeptal co to je za zvíře, ale můžu to zkusit zeptat se N.
    Kšefty s malováním jsou ve vzduchu a čekám na to že se lidi ozvou jak to budou chtít a to je ten doktor na copacabaně, ten apartmán... jeden kšeftíček za 50brl jsem udělal a pokračuju tady s prací na farmě, měl bych mít další práci tady kousek v ulici, ale všecko se to vleče a vleče na evropské poměry, tady je to však jak jsem pochopil normální, že to nechaj plynout... Včera jsem vytiskl asi 120-150dalších letáků a trošku jsem je vylepšil o brázky :-) tak doufám, že to zabere, páč práci za brl bych už vážně bral, jen vytrvat hledat příležitosti. N. domluvila někde přes známýho, známýho, že se sem přijdou podívat co jsem tu udělal a že by mě mohli snad i vzít někam na stavbu,ale že to není tady ve vesnici ale někde v centru nebo tak něco, ptala se mi jestli mám řidičák. Musím prostě vytrvat a hledat, sám jsem si to tak nepředstavoval, ale vidím úspěch i z toho mála, že na ídlo a část nájmu už vidělám, je otázka času, kdy se to zlomí, jak říkám jde to pomalu miniaturníma krůčkama, ale jde to...

    OdpovědětVymazat
  5. takhle tam vypadali ty lenochodi predtim, udajne neco podobnyho by tam mohlo prezit dodnes http://www.google.cz/imgres?q=prehistorick%C3%BD+lenochod&um=1&hl=cs&sa=N&rlz=1T4ACEW_cs___CZ346&biw=1366&bih=597&tbm=isch&tbnid=E0iSEjHUMSiApM:&imgrefurl=http://blogorgonopsid.blog.cz/1109&docid=50P0nerlVlKuaM&imgurl=http://nd03.jxs.cz/642/962/00a89211fe_64804788_o2.jpg&w=400&h=315&ei=YrErUNiaAtHfsgbIz4DwBw&zoom=1

    OdpovědětVymazat
  6. Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.

    OdpovědětVymazat
  7. No nic,Vylizte Siprdel alias Jane Sterne, zase ti zavřu dveře, páč ses nám zasekl.

    OdpovědětVymazat
  8. Lepsi nez par BRL jsou backlinky. Samozrejme na brazilsky weby a pokud mozno tematicky pribuzny ne na tenhle blog. Da se predpokladat, ze tam totiz budou nafurt a to uz je hezka value.

    Pokud nemas kam co smerovat, ozvi se mi po chatu, uz mam par brazilskych podivnosti a az budes mit neco svyho, tak tam budes mit zase link ode me.

    Shanet neco v brazilii je nocni mura. Samozrejme je dobry to tem chlapcum vysvetlit, jakoze tu slevu na web nebo praci zadarmo dostali kvuli tomu backlinku, tak at ho tam nechaji lezet navzdy.

    OdpovědětVymazat
  9. Tak jsem dostal zprávu od zdroje, že ty bodliny jsou od místního ježka....

    OdpovědětVymazat
  10. "spáchal sebevraždu a “náhodou” to přežil... La Tiborova sebedestrukce už prostě přestala být… funkční"

    Á pán je sebevrah, čím to, že jsem hned poznal, že seš méněcenná nula se sebevražednejma tendencema. Jen mi vrtá hlavou, že to zrovna sračky jako ty dycky přežijou. Ani tu sebevraždu neumíš udělat pořádně co. Ubožáku.

    OdpovědětVymazat
  11. Tady jsi jinde ... tady se sebevraždy nekonaj, pokud je to adresovaný na mě ? Tak jsi vedle jak ta jedle. Každopádně posun, že jsi se rozepsal GRATULUJI a to co tam leží, kde ses evidentně zaseknul tu stačí asi 5x, ale fakt víckrát to sem nedávej, vždyt se pojd normálka bavit,někdy vypadá že to i umíš...

    OdpovědětVymazat
  12. Ok, řeknu ti to normálka: si jen dementní zkurvysyn

    OdpovědětVymazat
  13. Děkuju... koukej ty blbosti co tam fitruju nebudu vážně publikovat, páč už to tu je, takže pokud chceš ztrácet čas tím, že to sem budeš házet 5x denně je to na tobě, já jsem trpělivej člověk a klidně to tu budu mazat. Když napíšeš něco smyslu plnýho (například to co je na de mnou ty inteligentní hvězdičko) tak to tu možná uvidíš. Ale jsi fakt nudnej, včera to bylo lepší, už to vypadalo zase na nějakej krůček v před, ale dnes je to zas jeden velkej zásek, možná to teplo včera udělalo svý...

    OdpovědětVymazat
  14. A proč jako já jsem tu doma, můžu si tu mluvit co chci.
    Jen ty jsi se sem přisral a mlátíš tady prozatím, nesmyslný, ubohý a v konečném důsledku nudný komentáře.
    Ty další co jsi dneska poslal, zase neuvěřejním páč se ti to stále opakuje, ale si dobrej no že to zkoušíš...

    OdpovědětVymazat
  15. ty nejsi doma nikde, ty sráči, protože seš jenom ubohej zasranej emigrant, co doma zkrachoval a musel prchnout mezi opice

    OdpovědětVymazat
  16. Sláva!!! už píšeš i něco jinýho, kupředu, jen tak dál, ty ostatní komenty ti tu neuvěřejním páč jsou zase a zase ty stejné a ty jsi se zasekl. Pravděbodobně nevíš co dál...možná by ti to tady u opic taky slušelo, přemejšlej !!!

    OdpovědětVymazat
  17. A musím tě zklamat, tady doma jsem, tady otvírám a zavírám dveře a ty jsi tu na návštěvě jako zkrachovalec v křeči co volá o pomoc... Tady tu kliku od dvěří držím já..., ale to je pro tebe pořád moc složitý..., koukej zatím mám pořád chut tě tu nechat vyblbnout,tak si to nepokaž a snaž se a přemejšlej i když to bolí....

    OdpovědětVymazat
  18. A mýlíš se, já nezkrachoval, nemusim prodávat veteš negrům

    OdpovědětVymazat
  19. To je právě to, že si myslíš, že jsi nezkrachoval a přitom působíš jako totální duševní zkrachovalec...

    A nepiš pořád dokola o Petru Švecovi, napiš něco o Janu Sternovi, tam bych viděl úspěch...

    OdpovědětVymazat
  20. Špína jako ty, která nic neumí, k ničemu se nehodí a raduje se, když prodá stůl negrovi, kterej nikdy stůl neviděl, a proto nepozná, že tahle veteš nemá cenu ani jedná coca-coly, sotva může pochopit kategorii krachu. Za normálního režimu by podlidi jako ty byli oddělený od skutečných lidí, izolováni na nějakém oddělení psychiatrické léčebny či v pracovním táboře. Bohužel, v dnešním hnoji běhaj poloopice tvýho typu na svobodě, a proto to tady vypadá, jak vypadá. Teprve až lůza jako ty proletí komínem, může se svět dát do pořádku.

    OdpovědětVymazat
  21. Pořád si myslím, že si mě s někým pleteš...ale tvoje nevědomost ti aspon rozvazuje jazyk ke komunikaci.
    Co je to normální režim ?
    Ten druhej komentář o našem milém Petru Švecovi nechám neuveřejněnej a víš proč? Protože to třeba " umím"

    Jen tak na okraj by mě zajímalo,kdyby mi "podlidi" co nic neumí, nedělali třeba stoly, židle, postele a další manuální práci, na čem by si chrápal inteligente, vždyt ty by jsi se ani nenajedl....

    PS: ten komín by si taky nepostavil tak se zamysli

    OdpovědětVymazat
  22. s nikym si tě nepletu, ty kurvo špinavá, já vim moc dobře, kdo si...

    OdpovědětVymazat
  23. No jo a umíš ty odpovědět na otázku?

    OdpovědětVymazat
  24. A tak nám to řekni kdo já vlastně jsem, mimochodem jsem po sprše :-)

    OdpovědětVymazat
  25. Koukám, že po víkendu jsi si moc neodpočinul. Umíš odpovědět na otázku ? Ptám se tě tu podruhé.
    To víš teda dost kdo jsem :-)

    OdpovědětVymazat
  26. Odpovídám ti podruhý: si zkurvená brněnská píča

    OdpovědětVymazat
  27. No musím říct že si fakt machr. Měl by jsi se dát na detektivní službu, ale před tím by jsi měludělat něco se svou hlavou, páč jí máš pořád tak nějak mimo... koukni se tam na ten večerníček co jsem ti tam připravil a běž si odpočinout... Myslím že dneska jsi již vyčerpal svoje možnosti.

    OdpovědětVymazat
  28. Di si utrhnout banán, s ostatníma opičkama

    OdpovědětVymazat
  29. To víš že půjdu o tom neměj pochyb. Banány tu trháme stejně jako mandarinky a pomeranče. Ale měl bys jsi spíš odpočívat než tu prezentovat svojí nadlidskou inteligenci, vidím že tě to příliš vysiluje...

    OdpovědětVymazat
  30. Koukám, máš tu nabito, trapáku. Je vidět, že tvý hemzy hodně lidí zajímá. Měl by sis vyrobit nějaký pseudodiskutéry jako zvadlej čurák z Rychnova, kterej diskusema sám se sebou předstírá, že někoho zajímá.

    OdpovědětVymazat
  31. Piča se svěřuje neexistujícímu publiku: "Byl jsem totální outsider, neschopnej se i normálně bavit s lidma (a specielně ne s holkama), nulový sebevědomí, ustrašnej, totálně odosobněnej atd… Takže jsem začal studovat literaturu kolem pick-upu, různý příručky o komunikaci, věci kolem řeči těla a podobně. Krátce řečeno snažil jsem se naučit komunikační techniky, kterejma bych tu komunikaci s lidma zvládnul. V reálu jsem byl za absolutního loosera, takže jsem se to snažil obejít a naučit se to technicky. Nakonec jsem se z toho samozřejmě složil a na dost dlouhou dobu jsem upadl do fakt hodně hnusný deprese (většinu dne jsem nedělal nic, buď jsem brečel nebo hrál PC gamesy). Pak jsem dokonce chodil i na psychoterapii k jedný paní doktorce, kde jsme to celý začali rozebírat."
    Ha, ha, ha. Bože, to je ubohost... Zavřete tu nulu už konečně na izolovaný oddělení!

    OdpovědětVymazat
  32. No je vidět že si mě pořád spojuješ s někým kdo nejsem, ale je pěkný že si čteš na psychoanalyza.com to bude mít Mordemy určitě radost, když si to tam čte takovej velikán.(A musím ti říct, že tam má "STERNE" existující publikum a třeba bude jednou tak velký jak to tvoje "Honzo prozradíš nám kolik jsi prodal svých knih?") Podívej se, se mnou seš fakt vedle jak ta jedle. Začínám z tebe mít trošku radost, že už jseš schopnej nakopírovat i část textu do komentáře a je zde snaha se bavit, páč právě Mordemy myslím že tu trpělivost neměl a pro jistotu tě zabanoval :-),tady máš pouze cenzuru komentářů :-) a tak i spolu komunikujeme no. Od toho kolik lidí to tu čte jsou různý nástroje na netu jedním z nich je třeba i Google Analytics, takže vím kolik tu je čtenářů to se neboj a i kdyby to tu nikdo nečetl :-) tak ti po tom může bejt prd. To víš nejsem v žádným případě tak dobrej jako Jan Stern, kterej napsal a s vydavatelem vydal 7knih a to prosím bez honoráře a ukončil to jedním velkým fakem.(ze kterého se vzpamatovává do dnes) Ale s takovýma ambicema jsem ten blog nezačal psát.Začlo to jako psaním deníku a podívej... Myslím, že jsem tento blog začal psát proto,abych řekl světu že mi bylo ublíženo a na té cestě jsem se dovedl k poznání, že vlastně jsem si tu svojí realitu stvořil já sám... a do toho všeho mi tu vykřikuje Vyližte Siprdel alias Jan Stern volání o pomoc.
    Paráda Honzíku že by se nám začala dařit i krátká komunikace :-)GA tě už hodnotí jako pravidelného čtenáře tohoto blogu :-)

    OdpovědětVymazat
  33. Jenže my nekomunikujeme, ty prase, s prasaty se nekomunikuje.

    OdpovědětVymazat
  34. A na tvoje kidy vo "realitě" (ten slovník vás dycky prozradí...) a ublížení ti každej sere, póvl jako ty patří do masokostní moučky.

    OdpovědětVymazat
  35. To je pěkný jak tu komunikaci popíráš. Napíšeš že spolu nekomunikujeme a v zápětí sem napíšeš další komentář na kterej čekáš reakci a klepeš se jak ratlík někde v kanclu aby tomu tak bylo.
    Tak kolik to bylo knih Honzo, řekneš to tu ? Jak velký máš, tedy jsi měl publikum? Možná jenom další marketingovej tah ne s tím fakem a píšeš další knížku která bude trhák(Jak jsem Mordemymu trhal nehty)
    Však to tu nečtou jen prasata a póvl, ale taky intelektuálové typu Jana Sterna...
    Jinak pokud nechceš komunikovat a tvrdíš že nekomunikujem tak už sem nepiš ani slovo, ale to ty nevydržíš vsázím na to jednotku svýho banku :-)

    OdpovědětVymazat
  36. Buď si jistej, že dobytku jako seš ty nepřestanu nadávat nikdy. To ale není komunikace, protože informace teče jen jednim směrem, i když to tvůj mikromozeček degena sotva pochopí.

    OdpovědětVymazat
  37. Tak vidíš můj mikromozeček vyhrál sázku na to že se ozveš :-). A co to teda je když ne komunikace, vždyt ty reaguješ na to co je tu napsaný a já zase na tebe. Můžeš mi to vysvětlit Jane Sterne.

    Proč si mažeš ruce a hlavu od hoven ? Asi proto že ji máš špinavou víc než já, ale neboj se ono se dá vyjít ze sraček ven jen to bolí...
    Jinak mi dlužíš odpovědí na předešlé otázky !!! Jednosměrko :-)

    OdpovědětVymazat
  38. Tak to máš blbý, ještě tu nějakej pátek budu... mrzák nejsem, špatná zpráva. Ale krásně spolu mluvíme vidíš, že to je komunikace :-)

    OdpovědětVymazat
  39. Tak zatím jsi mě nepřesvědčil o ničem a tak ti věřit nemůžu..., ale musíš se s tím nějak smířit.
    Co odpovědi dočkám(e) se jich?

    OdpovědětVymazat
  40. Odpovědi se samozřejmě dočkáš: zdechni prase

    OdpovědětVymazat
  41. No dobře inteligente je to sice odpověd, ale na úplně na jinou otázku. Připadá mi že ti došli náboje..., ale aspon napíšeš něco jinýho než 20x před tím. Jseš fakt nudnej, dneska nic moc... však on si to tu (ne)publikum přebere o to strach nemám, ale o tebe jo.Jsi totiž v dost velkejch sračkách a nevíš co s tím, zdá se.

    OdpovědětVymazat
  42. Myslím, že nějaké náboje ještě mám... Jedna pička se dvěma maturitama a její synáček o tom budou mít jednou jistotu, neboj

    OdpovědětVymazat
  43. Tak ty budeš jako JOKER z Denveru na Nolenovým filmu. To bude jako tvý velký finále ? No jsi v pěknejch sračkách Honzíku...

    OdpovědětVymazat
  44. Nestěžuju si, do džungle prchat ještě nemusim

    OdpovědětVymazat
  45. Ba naopak, stěžuješ si, jen si to přiznat je těžký velikáne!!! 99% tvých spamkomentů je "Jane Sterne" jedna velká stížnost na tvůj sučastnej stav, kterej dáváš za vinu někomu jinýmu... džungle je skvělá, ale to ty pravděpodobně nikdy nezjistíš...

    OdpovědětVymazat
  46. Tvoje blbečkovský konstrukce, který ze sebe vydal brněnskej scvrklej mozeček, stojej za hovno jako ty sám. Moje nenávist k lůze je civilizační povinnost, je to znak vyspělosti.

    OdpovědětVymazat
  47. Honzíku takže co není pražský je malý :-), tvoje vyspělost je ohromující. Pokud tady chceš světoznámej banner jak tu hovno zajíždí a vyjíždí do Jana Sterna, tak stačí říct, to se dá zařídit. Však ne nadarmo se říká opakování matka moudrosti a aspon si to blbečkovsky zopakujeme co se přihodilo s mozečkem Jana Sterna

    OdpovědětVymazat
  48. Si jenom sračka, kterou by bylo v nejlepším případě užitečný namlít jako druhořadou zlevňující přísadu do koňskýho salámu. A kdesi hluboko v sobě to ostatně dobře víš, proto tak lneš k nulám, jako seš ty sám, protože jen v hejnu se můžete cejtit dobře.

    OdpovědětVymazat
  49. Jane Sterne, banner máš tady pod tím článkem a asi to vyměním za chvíli i za banner nahoře aby jsme si připomenuli jak jsem psal kdo je tu pořád ve sračkách a stěžuje si, místo toho aby zvedl prdel a šel něco dělat. Koukej tady máš zatím prostor a je fajn, že toho využíváš. Páč to že jsi sem zavítal "velikáne" to není náhoda. To že se tu vysiluješ komentáře, to není náhoda a to že už nejseš zaseklej na jedné zkopírované větě, vidím jako malinkatý úspěch pro tebe "Jane Sterne". Koukej brzo budeš mít narozky tak se snaž at se dožiješ těch 35ti, sice to nebude ve zdraví(páč si fakt uvezněn ve sračkách svý hlavy), ale i tak se s tím dá pracovat a pořád věřím, že ty to dáš, že na to přijdeš. Tak s chutí do toho Sterne, velikáne z pražského předměstí.

    OdpovědětVymazat
  50. Honziku, dneska jsi mel kliku, jak ze svetobeznikova banneru :)

    OdpovědětVymazat
  51. Někdy se tomu taky říká "z prdele kliku",ale ze světoběžníkova banneru :-), to je rozhodně jěště větší klika, než si může Jan představit...

    OdpovědětVymazat
  52. Říkáš o sobě v podstatě všechno, tvoje projekce jsou naprosto dokonalé, ale mě tvoje psychický problémy nezajímaj, jsi jen nula, který nadávám. Já na rozdíl od tebe nemám psychické problémy žádné, jsem jen psychopat, jímž jsem byl vždy, a psychopatie není psychická porucha, je to specifická konstituce, která odmítá považovat verbež za lidi a hrát tu odpornou humanistickou hru na to, že všechno má nutně právo na život. Potkani jako ty právo na život nemaj. Je třeba jim to připomínat, kdyby zapomněli. Toť vše.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No to je nádhera jak jsi se nám tu rozpovídal "psychopate".Hraješ to ale krásnou hru jen je potřeba si jí přiznat. Udělal jsi mě tu po ránu a při pátku radost... Jane Sterne.

      Vymazat
  53. Vím, kdo je můj nepřítel, a vím, jak se s nepřáteli nakládá, o tom buď ubezpečen

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nepřítel hm... to bude i googl páč ten tvrdí ve svém našeptávači "Jan Stern se zbláznil" a nebude dlouho trvat a bude tam Jan Stern je psychopat...,
      ještě nám tu od tebe chybí pár odkazů na koncentráky, oslavné písně pro "velikána Tita" a pár videí se Stalinem... ale to sem nemusíš posílat já sem dám jen odkaz na tvojí velkolepou přehlídku a bude to http://www.brazilie.in/2012/03/konci-leto.html
      Honzo blázen se může označit za psychopata,stejně jako psychopat za blázna. To že se definuješ psychopatem je zase jenom jedna tvoje velká hra, kterou si to snažíš ulehčit
      http://cs.wikipedia.org/wiki/Psychopatie

      Vymazat
  54. Stále stejný slovník, jaké překvapení...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ha Ha a jak by jsi to chtěl změnit velikáne ?
      Sorry vždyt ty ani neodpovíš na otázku takže zbytečné....

      Vymazat
  55. Nemáš cenu ani těch brazilskejch negrů

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na složení obyvatelstva Brazílie se podílely tři základní etnické skupiny: domorodé obyvatelstvo, Evropané a Afričané.
      - Zhruba polovina jsou Brazilci evropského původu,
      - Přes 40 % jsou míšeného původu,
      - Necelých 10 % afrického původu,
      - Zhruba 1 % asijského původu a původní indiánské obyvatelstvo

      Mám tu svojí cenu Honzo s domorodcema je neefektivní mne srovnávat:-)

      Vymazat
  56. ty si ještě větší dement, než si vůbec lze představit. Myslíš, že nevim, jak je snadný dostat něco do nápovědy na googlu? Věř mi, že na to opravdu stačí jedno hovadu tvýho typu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Honzo abych to upřesnil ty "Hovada" musí bejt dvě, jedno mýho typu(avšak já jsem se o to nezasloužil) a druhý tvýho typu a ty jsi se o to zasloužil ze všech nejvíc svým vyhraněným chováním.

      Vymazat
  57. A za svou absenci svědomí - lidově řečeno psychopatii - se nestydím, považuju jí za znak vyspělosti. Budu vždy zabíjet své nepřátele, bez ohledu na křesťanskou pseudomorálku.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A kolik už máš zářezů Jane Sterne? A jak definuješ nepřítele ? To je ten co ti jako ubližuje? No jsem zvědavej jak si poradíš s tím googlem...

      Vymazat
    2. Aha. Chucpe psychopat Jan Stern nemá svědomí, které je jak známo odvozeno od vědomí. Takže choudě nemá vědomí, EGO, centrum osobnosti. Má jen pobodanou držku bodlinama a každej jeho štěk je mu neskutečně příjemnej. Zbytek světa má sice vědomí v kýblu, ale ještě se o tom dokáže normálně bavit:

      http://www.rozhlas.cz/cro6/tipy/_zprava/hlubsi-vedomi-soucasna-krize-a-osudovy-rok-2012--1114949

      Vymazat
  58. nebudu se honit za symptomy, vyříznu rovnou nádor

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je blbý to by jsi daleko nedošel páč bez hlavy to Jane Sterne nejde a ten největší tam u tebe právě vězí

      Vymazat
  59. Navzdory tvým telecím kecům, i ty dobře víš, jak se nádor jmenuje. Jmenuje se PETR ŠVEC. Rychnovský zakomplexovaný méněcenný hovado. A i to hovado dobře ví, že jednoho dne spolu srovnáme účty. Už ve vteřině, kdy zahájil útok, byl mrtvý.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A proč to píšeš sem ? Jo já jsem zapoměl on s tebou nikdo jinej nemluví, tak proto. Jako že ti chtěl udělat stránky ve spolupráci s tebou, jako tvůj fanoušek a ty jsi neunesl, že je bude dělat pod nickem Mordemy? Trval jsi na občanském jménu a sám tu ted vystupuješ pod nickem Vyližte Siprdel a schováváš se za to, protože Jan Stern je úplně v prdeli a to dost hluboko...
      Jinak jsi mě pobavil zase s přirovnáním telecích keců :-), páč prase, podsvinče, krysa, opice a co já vím co všechno je znak toho, že ti něco chybí...

      Vymazat
  60. VÁLKA JEŠTĚ NESKONČILA, dobře si to pamatujte

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A kdo tu válčí? Jeden proti všem? Tak to aby jsi dojel metrem na nuselák a zkusil to, protože ze 4týho patra se ti to nemusí povést.Máš velkou bolístku, ale i s takovou se dá jít dál, jen to přijmout a makat, vždycky máš na výběr, ty velký válečníku

      Vymazat
    2. Prave zacla, psychousi s kratkou palnou zbrani :)

      Vymazat
  61. bože, ty si kretén... Umíš si vůbec vytřít prdel?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Odpověd na otázku Jane Sterne je že umím.
      Vidiš jak jednoduché odpovědět na otázku co, ale ty to moc nezvládáš tolikrát jsi tu už neodpověděl...

      Vymazat
  62. Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty jsi vážně ve sračkách Honzíku... možná zvětším banner a udělám ti kampan i jinde na webech, když se na tebe Štefan vykašlal

      Vymazat
  63. Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. druhej koment ti neprošel cenzurou... a tyto dva smáznu jak jedno velký hovno, musíš ze sebe vypotit něco k věci... tady seš vedle.

      Vymazat
  64. Jinak je s tebou dneska docela nuda...a jak vydíš tak jsem ti ted názorně předvedl jak si umím vytřít prdel i se sračkou jako seš ty.

    OdpovědětVymazat
  65. Ty vole, to seš borec, umíš smáznout komentář. Možná ti daj v pralese za to banán

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak tady je SVĚTOBĚŽNÍKOVO a s tím se musíš smířit, zatím využíváš mojí pohostinosti a trpělivosti, jsme poctěni že tu máme takového velikána na kterého si každej ukazuje prstem a on v kruhu lítá jako poděs a čeká kdo mu podá pomocnou ruku... což o to banán si tu brzo utrhnu na zahradě, ale ty si koleduješ o ban... a pamatuj Jane Sterne... tady je SVĚTOBĚŽNÍKOVO...

      Vymazat
  66. Neboj, i tvůj fotr brzo zdechne a bude na světě o jednoho čuráka míň. Vo tvojí matce, nejlevnější kurvě z Perlovky, ani nemluvim. Škoda jen, že už dneska nejde zdechnout na syfla a muňky, to už by tu nebyla.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak můžu mít mámu z Prahy, když jsem brněnská ....? Máš už to ale v tý hlavičce pomatený vid Honzíku a tak se seber a jdi si povyrazit do Perlovky a kup si to šampáno, třeba tam tu svojí mámu najdeš - hodně štěstí. Ale prozrazuješ tady opravdu perličky ze života :-) Sterne...
      Jan Stern alias Vyližte Siprdel, tu líčí svůj životopis!!!

      Vymazat
  67. Jo, jo, rakovinu na internetu nezastavíš, proto sem na ní fanda. Doufám, že tvůj i Švecův fotr (dementní opravář počítačů) budou umírat v bolestech. Vona na každou svini se holt vaří voda...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsi se zase trefil, tak si jí bež vypnout bolístko...začínáš se ti vařit

      Vymazat
  68. Ty vole, ty se začínáš pokoušet o brněnský humor, ne? Tak to je i na mně silný kafe, to nerozdejchám

    OdpovědětVymazat
  69. Jinak v Perlovce tradičně šlape špína z východu, z Ukrajiny, Bulharska, Moravy apod.

    OdpovědětVymazat
  70. No jo, už je to tady, Moravský vrabec 3. Tomu nelze čelit...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak tomu nečel, je to tvůj boj že jsi tu a jsi tu dobrovolně a já tě tu pořád trpím

      Vymazat
  71. Byl jsem na týhle stránce asi před měsícem, a koukám, že pořád pokračuje to, co už předtim bylo minimálně směšný. Ale nezačíná to bejt regulérně smutný? Chci se zeptat autora tohohle blogu (i když tyhle lidi vůbec neznám, tak z trojice Petr Švec, Tibor nevimjaksedáljmenuje a Světoběžník, se mi zdá nejsympatičtější), jestli opravdu upřímně věří, že tenhle člověk s přezdívkou Vyližte Siprdel je Jan Stern? Ten člověk, kterej napsal ty knížky, psal do Ádvojky, píše do Novýho prostoru. Opravdu tomu upřímně věří? Já osobně jsem "kauzu Stern" zpočátku docela sledoval, ale tohle umělý přifukování a blogařský šklebení mě začalo poměrně brzo nudit asi jako každá jiná bezpředmětná blogařina na netu. Čimž neřikám, že tenhle blog nemá svůj smysl, ale spíš bych ho asi viděl v tom světoběhání. Ale proti gustu...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jasne ze to je Stern. Jednak podle elektronicky stopy co zanechava a jednak podle kecu. I nick "Jan Stern", co je reglej s emailem Jana Sterna na profilu blistu, posila vsechny do koncentraku, ma komplex z Brna a obdivuje Stalinisticke pisnicky - uplne stejne jako Vylizte si Prdel. K tomu nikdo jako Vylizte si Prdel nema motivaci psat tyhle zvasty. Jedine nekdo, kdo si to bere osobne a s nenavisti vydrzi cely leto psat ty Sternovsky hovna.

      A jmenuju se Tibor Bartak, uz si to zapamatuj Sterne :)

      Vymazat
  72. No tak nevím jak přivítat anonymního člena, ale vítám tě tu. Na tvoji odpověd je "ANO", Světoběžník věří a myslí si, že je na 100% dokazatelné, že nick Vyližte Siprdel = ten Jan Stern, kterej napsal toto http://www.kosmas.cz/autor/16921/jan-stern/#/hledani?Filters.AuthorId=-16921&Filters.Part=Kniha&Filters.Filtered=True&sortBy=datum&query=&_suid=972
    a celé to vtipně nazývá parodií.Existují nástroje na netu jak to dokázat... a myslím, že Jan Stern " Humorista" napsal do světa tolik podobných komentářů jako sem (tady už probíhá cenzura, toho co píše), že to vydá minimálně na jeden menší E- BOOK :-)

    Jan Stern má velkou bolístku a jen Jan Stern si tu bolístku musí uvědomit, přiznat si jí a jen on sám musí vylézt ze sraček do kterých se dostal.Byl by přeci nesmysl to tomu člověku neukázat at už to bolí jakkoliv, ale je to tak, všichni se mu snaží jen od začátku pomoc, kterou Stern odmítá a kope kolem sebe tak, že se propadá pod bod nula. To že se ti zdám nejsympatější z trojce blogerů je způsobeno tím, že nejsem tak radikální a Jan Stern alias Vylizte Siprdel tu má prostoru víc než je jinde...nudné to místama opravdu je a kdyby se tu objevili další komentáře, které leží ve spamu od Vylizte Siprdel tak by to vypadalo jako zaseknutá gramofonová deska, nicméně leží tam,zatím....

    Snad ti to anonymní pomůže při sledování bezpředmětné blogařině na netu :-)

    OdpovědětVymazat
  73. Ty seš neuvěřitelně vylízanej, tvojí mámu asi naprcal brněnskej bernardýn, že z ní vylezlo takový primitivní dementní hovado

    OdpovědětVymazat
  74. Honzo nezalykej se tolik tou nenávistí...už jsem ti jednou řekl že tady je SVĚTOBĚŽNÍKOVO a těch řečí z pražskýho kanálu je tu dost... pojd se bavit pokud možno bez těch štěků, pokud to zvládneš, dostaneš odměnu...

    OdpovědětVymazat
  75. Odpovědi
    1. Začínám mít pocit, že tvůj čas brzy vyprší Honzíku...dostaneš o de mne dárek k narozeninám...

      Vymazat
  76. Klidně. Na tom, že si bezvýznamná nula, stejně nic nezměníš.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hlavně že ty jsi změnil celej svět Jane Sterne... a nejvíc ten svůj a to je to co můžem všichni no... takže i já, zase vedle jako jedle.

      Vymazat
  77. Nikdy mne nepřestane překvapovat, že může bejt někdo tak debilní jako ty

    OdpovědětVymazat

zase anonym... no fuj